Delicatese prin unicitate, magice prin gustul lor, prăjiturile PANNER sunt expresia răsfățului gustativ pentru fiecare gourmandise.
Textura crocanta a macaronului combinată cu finețea ganache-ului de ciocolată albă infuzat cu petale de trandafir și litchi, se îmbină perfect cu zmeura proaspătă, răcoritoare. Surprinzător și elegant, ca un vis de vară împlinit.
Glazura crocantă din ciocolata Valrhona Inspiration Framboise cu arahide dezvăluie la interior blaturi pufoase, ce se topesc ușor, cu o inserție de marmeladă dulce-acrișoară de zmeură și o cremă fină de brânză aromată cu vanilie. Reinterpretarea PANNER a prăjiturii clasice Red Velvet.
Prăjitura semnătură PANNER este concepută să surprindă cele mai rafinate gusturi cu un mousse fin de ciocolată albă cu soc, blat de bezea cu multă zmeură și o inserție răcoritoare de zmeură, toate așezate pe un biscuite fraged cu aromă de alune de pădure.
Bucuria supremă este îmbrăcată în blaturi de cacao cu ganache de ciocolată neagră, inserție de fructe de pădure, glazură gourmet cu ciocolată neagră si alune de pădure, în final, decorată cu ciocolată belgiană cu lapte.
Cu straturi subțiri de foietaj franțuzesc crocant, cremă fină de ciocolată albă Valrhona cu pastaie de vanilie, coulis de zmeura dulce-acrișor și zmeură proaspată. Reinterpretarea PANNER pentru o prăjitură clasică devine o modalitate fresh de a-ți surprinde simțurile.
Choux umplut cu cremă fină de Nutella, chantilly de frișcă și mascarpone, aromată cu vanilie și presărat cu pudră de zahăr pentru un fine-touch ce te invită să-l descoperi mereu.
Siropul dulce aromat cu rom dă savoare gogoașei de savarină umplută cu chantilly de frișcă și mascarpone, topping de gem de căpșuni. O linguriță completă, plină cu un pufos însiropat, ce îți va reaminti de gustul copilăriei.
Așa cum îți amintești Amandina din copilărie, însă cu un strop de rafinament: blaturile pufoase de cacao și pudră de migdale sunt însiropate abundent cu sirop dulce cu rom autentic, la care se adaugă crema fină de unt și ciocolată neagră și se decorează cu glazură delicioasă de ciocolată neagră & avelină din cremă mousseline de ciocolată.
Rafinat prin simplitate, superb prin gustul fin, prăjitura Flan este un foietaj franțuzesc umplut cu o cremă fină aromată cu păstaie de vanilie. Pentru atunci când ți-e poftă de ceva dulce, bun, ușor.
Portă-ți simțurile spre sublim cu un coșuleț crocant din bezea, umplut cu cremă de mascarpone aromată cu Amaretto, topping de gem de fructe de pădure și fructe de pădure proaspete.
Un nor pufos și dulce de dragoste, în arome de zmeură și căpșuni, completat de o atingere fină de tonka proaspăt răzuită. Fiecare strat de mousse delicat și blat pufos este îmbrățișat de rafinamentul ciocolatei albe și al migdalelor. O poveste de iubire ce se topește la fiecare linguriță.
O tartă perfect de răcoritoare. Yuzu-ul vibrant și lămâia delicată se îmbină perfect într-o armonie subtilă, însoțite de o textură crocantă care echilibrează perfect dulceața și aciditatea. O poveste de eleganță și rafinament, unde fiecare ingredient joacă un rol într-o simfonie de gusturi.
Un răsfăț cu arome solare ce îți mângâie simțurile. Ciocolata albă se topește ca o rază de soare, iar citricele delicate aduc o atingere proaspătă si vibrantă. Fiecare strat crocant și catifelat se îmbină într-o armonie perfectă, o simfonie de texturi și arome care te poartă pe aripi de aur.
Într-o lume în care ciocolata devine o poezie, Gâteau Chocolat este o îmbrățișare a simțurilor, un moment de răsfăț intens. Căldura și pasiunea ciocolatei negre se îmbină cu dulceața discretă a vaniliei și a unui strop de unt, pentru a crea o experiență pe care nu o vei uita ușor.
Gustul blând al cremei de vanilie, cu note fine și autentice, se împletește cu foietajul ușor crocant într-un Cremsnit care aduce cu sine liniștea, căldura și dulceața momentelor de demult – un răsfăț simplu, dar cu suflet.
Ecler cu mango și fructul pasiunii: umplut cu cremeaux - cremă fină pe bază de ciocolată albă, mango și fructul pasiunii, glazurat delicat și echilibrat cu o notă subtilă de fleur de sel.
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu cremă de fistic, fistic proaspăt copt și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu Nutella și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu vanilie și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu sos de caramel realizat în laboratorul PANNER și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.