panner symbol panner symbol

PRĂJITURILE-BIJUTERIE ÎN

subheading text
right-arrow Comandă
  • Maison Finesse Maison Finesse Maison
  • Finesse Maison Finesse Maison Finesse
  • Maison Finesse Maison Finesse Maison
  • Finesse Maison Finesse Maison Finesse

De fiecare dată același gust sublim. Însă fiecare experiență PANNER te îndeamnă să descoperi o prăjitură nouă.

Delicatese prin unicitate, magice prin gustul lor, prăjiturile PANNER sunt expresia răsfățului gustativ pentru fiecare gourmandise.

product image

L`ISPAHAN

Textura crocanta a macaronului combinată cu finețea ganache-ului de ciocolată albă infuzat cu petale de trandafir și litchi, se îmbină perfect cu zmeura proaspătă, răcoritoare. Surprinzător și elegant, ca un vis de vară împlinit.

product image

Nuage d’Amour

Un nor pufos și dulce de dragoste, în arome de zmeură și căpșuni, completat de o atingere fină de tonka proaspăt răzuită. Fiecare strat de mousse delicat și blat pufos este îmbrățișat de rafinamentul ciocolatei albe și al migdalelor. O poveste de iubire ce se topește la fiecare linguriță.

product image

RED VELVET

Glazura crocantă din ciocolata Valrhona Inspiration Framboise cu arahide dezvăluie la interior blaturi pufoase, ce se topesc ușor, cu o inserție de marmeladă dulce-acrișoară de zmeură și o cremă fină de brânză aromată cu vanilie. Reinterpretarea PANNER a prăjiturii clasice Red Velvet.

product image

Berry Bliss

Bucuria supremă este îmbrăcată în blaturi de cacao cu ganache de ciocolată neagră, inserție de fructe de pădure, glazură gourmet cu ciocolată neagră si alune de pădure, în final, decorată cu ciocolată belgiană cu lapte.

product image

MOUSSE D'OR

Un răsfăț cu arome solare ce îți mângâie simțurile. Ciocolata albă se topește ca o rază de soare, iar citricele delicate aduc o atingere proaspătă si vibrantă. Fiecare strat crocant și catifelat se îmbină într-o armonie perfectă, o simfonie de texturi și arome care te poartă pe aripi de aur.

product image

GÂTEAU CHOCOLAT

Într-o lume în care ciocolata devine o poezie, Gâteau Chocolat este o îmbrățișare a simțurilor, un moment de răsfăț intens. Căldura și pasiunea ciocolatei negre se îmbină cu dulceața discretă a vaniliei și a unui strop de unt, pentru a crea o experiență pe care nu o vei uita ușor.

product image

PAVLOVA EXOTIQUE

O poveste a verii care îți aduce aminte de tropicalul fabulos și prospețimea lui. Bezeaua crocantă se întâlnește cu o cremă fină, alături de fructele exotice: mango & ananas.

product image

Pavlova

Portă-ți simțurile spre sublim cu un coșuleț crocant din bezea, umplut cu cremă de mascarpone aromată cu Amaretto, topping de gem de fructe de pădure și fructe de pădure proaspete.

product image

Tulip

Prăjitura semnătură PANNER este concepută să surprindă cele mai rafinate gusturi cu un mousse fin de ciocolată albă cu soc, blat de bezea cu multă zmeură și o inserție răcoritoare de zmeură, toate așezate pe un biscuite fraged cu aromă de alune de pădure.

product image

TARTE CITRON ET YUZU

O tartă perfect de răcoritoare. Yuzu-ul vibrant și lămâia delicată se îmbină perfect într-o armonie subtilă, însoțite de o textură crocantă care echilibrează perfect dulceața și aciditatea. O poveste de eleganță și rafinament, unde fiecare ingredient joacă un rol într-o simfonie de gusturi.

product image

Flan Vanilie

Rafinat prin simplitate, superb prin gustul fin, prăjitura Flan este un foietaj franțuzesc umplut cu o cremă fină aromată cu păstaie de vanilie. Pentru atunci când ți-e poftă de ceva dulce, bun, ușor.

product image

Choux à la Crème

Choux umplut cu cremă fină de Nutella, chantilly de frișcă și mascarpone, aromată cu vanilie și presărat cu pudră de zahăr pentru un fine-touch ce te invită să-l descoperi mereu.

product image

Amandină

Așa cum îți amintești Amandina din copilărie, însă cu un strop de rafinament: blaturile pufoase de cacao și pudră de migdale sunt însiropate abundent cu sirop dulce cu rom autentic, la care se adaugă crema fină de unt și ciocolată neagră și se decorează cu glazură delicioasă de ciocolată neagră & avelină din cremă mousseline de ciocolată.

product image

Savarină

Siropul dulce aromat cu rom dă savoare gogoașei de savarină umplută cu chantilly de frișcă și mascarpone, topping de gem de căpșuni. O linguriță completă, plină cu un pufos însiropat, ce îți va reaminti de gustul copilăriei.

imagine muffins
product image

ECLER CU MANGO SI FRUCTUL PASIUNII

Ecler cu mango și fructul pasiunii: umplut cu cremeaux - cremă fină pe bază de ciocolată albă, mango și fructul pasiunii, glazurat delicat și echilibrat cu o notă subtilă de fleur de sel.

product image

Ecler cu Fistic

Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu cremă de fistic, fistic proaspăt copt și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.

product image

Ecler cu nutella

Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu Nutella și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de

product image

Ecler cu Vanilie

Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu vanilie și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.

product image

Ecler cu Caramel

Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu sos de caramel realizat în laboratorul PANNER și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.

imagine muffins
product image

Macarons

Multicolore și variate ca sortimente, cochiliile de macarons realizate cu făină de migdale extrafină, zahăr pudră și bezea italiană, sunt umplute cu ganache-uri din ciocolată Valrhona, piureuri de fructe Boiron, fistic de Bronte, vanilie de Madagascar ori alte arome de sezon.

product image

Bezea

Un nor sau o prăjitură? Mixul ideal dintre bezeaua elvețiană coaptă și fulgii de migdale conving prin gustul pe care ți-l amintești din copilărie al bezelei tradiționale.