Delicatese prin unicitate, magice prin gustul lor, prăjiturile PANNER sunt expresia răsfățului gustativ pentru fiecare gourmandise.
Textura crocanta a macaronului combinată cu finețea ganache-ului de ciocolată albă infuzat cu petale de trandafir și litchi, se îmbină perfect cu zmeura proaspătă, răcoritoare. Surprinzător și elegant, ca un vis de vară împlinit.
Glazura crocantă din ciocolata Valrhona Inspiration Framboise cu arahide dezvăluie la interior blaturi pufoase, ce se topesc ușor, cu o inserție de marmeladă dulce-acrișoară de zmeură și o cremă fină de brânză aromată cu vanilie. Reinterpretarea PANNER a prăjiturii clasice Red Velvet.
Prăjitura semnătură PANNER este concepută să surprindă cele mai rafinate gusturi cu un mousse fin de ciocolată albă cu soc, blat de bezea cu multă zmeură și o inserție răcoritoare de zmeură, toate așezate pe un biscuite fraged cu aromă de alune de pădure.
Bucuria supremă este îmbrăcată în blaturi de cacao cu ganache de ciocolată neagră, inserție de fructe de pădure, glazură gourmet cu ciocolată neagră si alune de pădure, în final, decorată cu ciocolată belgiană cu lapte.
Choux umplut cu cremă fină de Nutella, chantilly de frișcă și mascarpone, aromată cu vanilie și presărat cu pudră de zahăr pentru un fine-touch ce te invită să-l descoperi mereu.
Siropul dulce aromat cu rom dă savoare gogoașei de savarină umplută cu chantilly de frișcă și mascarpone, topping de gem de căpșuni. O linguriță completă, plină cu un pufos însiropat, ce îți va reaminti de gustul copilăriei.
Așa cum îți amintești Amandina din copilărie, însă cu un strop de rafinament: blaturile pufoase de cacao și pudră de migdale sunt însiropate abundent cu sirop dulce cu rom autentic, la care se adaugă crema fină de unt și ciocolată neagră și se decorează cu glazură delicioasă de ciocolată neagră & avelină din cremă mousseline de ciocolată.
Portă-ți simțurile spre sublim cu un coșuleț crocant din bezea, umplut cu cremă de mascarpone aromată cu Amaretto, topping de gem de fructe de pădure și fructe de pădure proaspete.
O tartă perfect de răcoritoare. Yuzu-ul vibrant și lămâia delicată se îmbină perfect într-o armonie subtilă, însoțite de o textură crocantă care echilibrează perfect dulceața și aciditatea. O poveste de eleganță și rafinament, unde fiecare ingredient joacă un rol într-o simfonie de gusturi.
Gustul blând al cremei de vanilie, cu note fine și autentice, se împletește cu foietajul ușor crocant într-un Cremsnit care aduce cu sine liniștea, căldura și dulceața momentelor de demult – un răsfăț simplu, dar cu suflet.
Însiropate cu sirop de zmeură, blaturile de pișcot din făină de migdale sunt acoperite din abundență cu cremă fină de vanilie si inserții de coulis de zmeură, totul fiind îmbrăcat atent cu bezea pufoasă, caramelizată. Decorat cu fructe de pădure proaspete Raspberry Fantasy este dulcele răcoritor, lejer și delicios pregătit să te bucure de fiecare dată.
Ecler cu mango și fructul pasiunii: umplut cu cremeaux - cremă fină pe bază de ciocolată albă, mango și fructul pasiunii, glazurat delicat și echilibrat cu o notă subtilă de fleur de sel.
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu cremă de fistic, fistic proaspăt copt și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu Nutella și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de
Nelipsit din cofetăria tradițional-franțuzească, eclerul este expresia zâmbetului dulce – mușcătură după mușcătură. Umplut cu cremeux – cremă fină pe bază de ciocolată albă, combinat cu vanilie și cu glazură delicioasă, eclerul este parte din pofta ta de astăzi.