Simți că sunt fragede, vezi că sunt pufoase, descoperi că sunt perfect aerate și te bucuri de fiecare dată de arome și gusturi desăvârșite cu fiecare produs de patiserie PANNER.
Însiropat cu note de caramel, rom autentic, amaretto, portocale și cu nucă din abundență, crescut să fie pufos la interior și potrivit de crocant la exterior.
Cozonac tradițional cu arome de neuitat, ce combină rom autentic, cacao fină și coajă proaspătă de lămâie și portocală, oferind un gust desăvârșit. Umplut cu nucă și migdale, fiecare felie este o explozie de savoare și texturi care se împletesc perfect.
O poveste de primăvară, cu brânză fină și mascarpone, îmbogățite de portocală confiată și merișoare. Migdalele crocante și romul aduc căldura perfectă, iar coaja de citrice adaugă un strop de prospețime.
Te cucerește printr-un miez generos de cremă catifelată cu ciocolată albă. Notele untoase se completează cu dulceața mierii și parfumul delicat de vanilie. O plăcere sofisticată.
Fraged, fin strat peste strat, croissantul nostru ascunde în interior o inimă caldă de ciocolată Valrhona intensă și caramel ușor sărat. O combinație atent echilibrată între dulce și bogat.
Un croissant gingaș, cu arome catifelate de căpșuni și vanilie. Notele de ciocolată albă și Valrhona Framboise alunecă lent peste papile, în timp ce parfumul subtil de lămâie și mentă trezește simțurile.
Aromele solare de mango și eleganța yuzu-ului japonez se împletesc într-un contrast revigorant, ascunse printre straturile fine ale unui deliciu exotic, creat pentru dimineți însorite.
Cel mai iubit element din patiseria franțuzească, cu interior pufos și crustă aurie.
Însiropat în esența lui, croissant-ul cu migdale este umplut cu cremă frangipane și învelit cu migdale coapte.
Batoanele de ciocolată neagră Valrhona sunt detaliul care completează perfect aluatul specific franțuzesc, îmbrăcat în crustă aurie și pufos la interior.
Un deliciu savuros inspirat din bucătăria sudului Franței: textură fină, gust cald de vară și ingrediente simple, dar alese. Un moment inspirat de Provence.
O feerie fragedă împletită ca forma infinitului pentru că este infinit de delicioasă. Aluat danez pufos, dulce-însiropat, aromat cu vanilie, învelit în miere și presărat din abundență cu miez de nucă.
Simplitatea bucuriei gustului copilăriei: foietaj umplut cu brânză sărată de înaltă calitate de la producători locali.
Gurmand din fire, tradițional prin expresia lui. Ștrudelul cu brânză dulce de înaltă calitate de la producători locali este pregătit așa cum știi: cu stafide, coajă de lămâie, portocală și aromă de vanilie.
Mărul proaspăt aromat cu scorțișoară și îndulcit cu zahăr brun este umplutura cu care ștrudelul surprinde orice pasionat de clasicul dulce din patiserie.
Din abundență. Așa este umplutura proaspătă din măr pentru plăcinta cu aromă fină de scorțișoară. Simplu și bun.
Garantăm amintirea momentelor din copilărie atunci când Negresa cu blat pufos îți bucură ziua. Adăugăm un plus de savoare cu frăgezimea blatului abundent în cacao belgiană și coulis de fructe de pădure, în care presărăm stafide aurii însiropate.
Atunci cand spui touché pentru ca îți este poftă de ceva bun și un pic sărat încearcă acest foietaj franțuzesc. Îți va satisface pofta ta pentru o combinație inedită pentru o patiserie umplută cu brânză proaspătă de vaci sărată, spanac și cașcaval.