Simți că sunt fragede, vezi că sunt pufoase, descoperi că sunt perfect aerate și te bucuri de fiecare dată de arome și gusturi desăvârșite cu fiecare produs de patiserie PANNER.
Roll din foietaj franțuzesc ale cărui crocant și abundență cremeaux-ului de fistic și praline de fistic îți vor oferi o experiență gustativă decadentă. Vei avea dorința de a savura din nou și din nou această delicatesă.
Fraged, fin strat peste strat, croissantul nostru ascunde în interior o inimă caldă de ciocolată Valrhona intensă și caramel ușor sărat. O combinație atent echilibrată între dulce și bogat.
Un croissant gingaș, cu arome catifelate de căpșuni și vanilie. Notele de ciocolată albă și Valrhona Framboise alunecă lent peste papile, în timp ce parfumul subtil de lămâie și mentă trezește simțurile.
Aromele solare de mango și eleganța yuzu-ului japonez se împletesc într-un contrast revigorant, ascunse printre straturile fine ale unui deliciu exotic, creat pentru dimineți însorite.
Însiropat în esența lui, croissant-ul cu migdale este umplut cu cremă frangipane și învelit cu migdale coapte.
Cel mai iubit element din patiseria franțuzească, cu interior pufos și crustă aurie.
Un deliciu savuros inspirat din bucătăria sudului Franței: textură fină, gust cald de vară și ingrediente simple, dar alese. Un moment inspirat de Provence.
Batoanele de ciocolată neagră Valrhona sunt detaliul care completează perfect aluatul specific franțuzesc, îmbrăcat în crustă aurie și pufos la interior.
Simplitatea bucuriei gustului copilăriei: foietaj umplut cu brânză sărată de înaltă calitate de la producători locali.
O feerie fragedă împletită ca forma infinitului pentru că este infinit de delicioasă. Aluat danez pufos, dulce-însiropat, aromat cu vanilie, învelit în miere și presărat din abundență cu miez de nucă.
Mărul proaspăt aromat cu scorțișoară și îndulcit cu zahăr brun este umplutura cu care ștrudelul surprinde orice pasionat de clasicul dulce din patiserie.
Atunci cand spui touché pentru ca îți este poftă de ceva bun și un pic sărat încearcă acest foietaj franțuzesc. Îți va satisface pofta ta pentru o combinație inedită pentru o patiserie umplută cu brânză proaspătă de vaci sărată, spanac și cașcaval.
Gurmand din fire, tradițional prin expresia lui. Ștrudelul cu brânză dulce de înaltă calitate de la producători locali este pregătit așa cum știi: cu stafide, coajă de lămâie, portocală și aromă de vanilie.
Din abundență. Așa este umplutura proaspătă din măr pentru plăcinta cu aromă fină de scorțișoară. Simplu și bun.
Garantăm amintirea momentelor din copilărie atunci când Negresa cu blat pufos îți bucură ziua. Adăugăm un plus de savoare cu frăgezimea blatului abundent în cacao belgiană și coulis de fructe de pădure, în care presărăm stafide aurii însiropate.
Cinnamon Roll pufos, glazurat cu un strat fin și dulce, completat de nuci caramelizate crocante. Fiecare mușcătură îmbină armonios scorțișoara intensă cu textura catifelată și accentele crocante, într-un desert care creează dependență.