Ingredientele premium sunt esențiale în cofetăria de înaltă clasă, oferind preparatelor nu doar gust și textură superioare, ci și o poveste de excelență și respect pentru tradiție și natură.
Calitatea reflectată în fiecare produs de cofetărie sau patiserie PANNER urmărește câteva aspecte esențiale, de rang internațional: proveniența și trasabilitatea (de la surse de renume, cu o istorie și o reputație de excelență: fisticul de Bronte din Sicilia, ciocolata Valrhona din Tain L'Hermitage sau untul Montaigu din regiunea Charentes-Poitou sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară), puritatea, textura și consistența (vanilia Bourbon de Madagascar este apreciată pentru aroma sa naturală puternică, fără adaosuri chimice; făina Moulins Bourgeois sau ciocolata Valrhona oferă texturi consistente și rafinate, esențiale pentru preparatele de cofetărie de calitate superioară. Făina fină, untul cu plasticitate ridicată și ciocolata cu topire uniformă contribuie la reușita tehnică a rețetelor), arome unice și complexe (ciocolata Valrhona este renumită pentru notele sale echilibrate și intense, iar piureurile de fructe Boiron sunt apreciate pentru savoarea lor autentică și vibrantă).