Panner

MENIU

Povestea

Momente speciale de la Panner


PASTRAM TRADITIA FAMILIEI

Povestea noastra

Legenda spune ca pana si Dracula era client fidel al Brankeriei si avea comenzi livrate direct la castel pentru a-si satisfice nevoile mai umane. In cazul asta, nevoia pentru gustari delicioase. Dar asta e doar legenda, mitul. Ceea ce stim sigur este ca artizanii nostri patiseri au pastrat retetele intacte din generatie in generatie.

Atenti la ingrediente, le aleg doar pe cele mai de calitate si modeleaza fiecare paine, pateu sau dulce care pleaca din brutaria noastra. Fiecare produs este proaspat scos din cuptor pentru ca noi credem cu tarie ca patiseria si brutaria sunt adevarate arte.

Folosim tehnici moderne combinate cu cele autentice care sa ne sprijine convingerea si pasiunea de a livra o experienta unica. Vei descoperi o locatie unica, dezvoltata cu mare grija pentru a scoate in evidenta produsul Panner si de a crea un ambient placut.

Panner


GUSTUL DESAVARSIT

Arome naturale

Natural este cuvantul cheie al produselor Panner. Vei descoperi o crema de frisca naturala ce iti va aduce aminte de gustul din copilarie, atunci cand frisca avea o textura deosebita. Incearca savarinele noastre acoperite fin cu frisca si vei intelege rapid despre ce vorbim.

Laboratorul nostru este ultra echipat cu tehnologie de ultima generatie, dar atent controlat de cofetarii-patiseri Panner care dau savoare fiecarui preparat. Curatam merele si le radem manual, pentru a-si pastra savoarea intacta.

Inghetata o realizam in Thermomix, dar dupa o reteta proprie si o vei recunoaste mereu dupa cat de cremoasa este. Si delicioasa :). In portofoliul nostru vei descoperi preparate reintepretate, dar cu esenta traditionala si aspect familiar.