Povestea noastra

Dragostea pentru traditii, lemn si piatra se regaseste in fiecare detaliu care creaza ambianta placuta in care te asteptam zi de zi. Construita cu lemn recuperat din odai vechi si folosind tehnici traditionale imbinate cu procedee moderne, locatia este ideala pentru a lua o pauza de la rutina de zi cu zi si pentru a gusta ceva bun alaturi de un ceai sau o cafea aromata. Incadrata frumos in peisajul natural, cu padurea in spate si soarele in fata, cu acces la drumul national, Panner este locul in care te poti retrage si poti savura o prajitura fabulos de buna alaturi de prieteni sau familie.

Folosind ingrediente simple si de calitate, am reusit sa redam gusturile copilariei. Savurand una din prajiturile pregatite cu dragoste si bucurie, gandul te va duce la mama sau bunica care te alinta cu dulcele preferat. Fiecare prajitura, tort sau produs de patiserie iti este oferit impreuna cu starea de bine pe care concepul Panner o transmite.

ce va oferim

Atmosfera relaxata si delicatese dulci sau sarate

Te asteptam zi de zi sa te alintam cu deserturi savuroase si patiserie care sa iti dea energia de care ai nevoie. Cadrul natural, aerul curat si ambianta deosebita sunt cadoul nostru pentru tine. La plecare nu uita sa alegi o paine sanatoasa si savuroasa pentru acasa.

Locatia deosebita
Locatia deosebita

Am construit o locatie in care sa evadezi pentru un timp, in care sa te poti bucura de ceva bun si de compania celor dragi.

Arhitectura unica
Arhitectura unica

Lemn vechi recuperat, piatra naturala și decoruri alese cu mult gust si pasiune pentru frumos te vor incanta vizual.

Servire
Servire

Oamenii sunt cei care stau in spatele brand-ului Panner. Sentimentul de caldura familiala te va insoti de la intrare pana la iesite.

Terasa si indoor
Terasa si indoor

Inauntru sau pe terasa, vara sau iarna, Panner te asteapta sa servesti ceva bun in compania celor dragi.

Produse prospete
Produse prospete

Toata magia se petrece in laboratorul din locatie. Cand ti-e pofta de ceva proaspat scos din cuptor sau de o prajitura, te asteptam.

Comenzi evenimente / aniversari
Comenzi evenimente / aniversari

Poti comanda online sau telefonic torturi, prajituri, produse de patiserie, candy-bar pentru momentele festive.

testimoniale

recenzii de la clienti

Quick Contact Icon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.