Panner

MENIU

Candy bar

Culoare si gust la evenimentul tau

Piesa de rezistenta


CANDY BAR CU STIL

Imposibil sa lipseasca
de la orice eveniment

Panner

De ce sunt atat de intalnite candy bar-urile in special la nunti si botezurile celor mici? In primul rand datorita aspectului colorat care te cheama sa incerci. Iar gustul te vrajeste si te invita sa incerci din fiecare cupcake, sau mini-prajitura. Si asta este cel mai bine, pentru ca totul este gandit pentru tine.

Vei intalni o varietate extraordinar de mare la Panner de elemente din candy bar, iar pe langa acestea poti sa ne sugerezi orice idee si cu siguranta o vom implementa. Numarul de bucati si modelele le vom stabili impreuna cu cofetarul sef, in asa fel incat totul sa fie bine planificat.

Iti vom livra candy bar-ul acolo unde doresti tu, pe raza judetului Brasov. Mai mult, unul dintre cofetari va veni inainte de a incepe evenimentul sa se asigure ca totul arata exact asa cum a fost gandit si fiecare prajiturica este la locul potrivit si usor de manipulat.


INOVATIE IN PRAJITURI

Candy bar memorabil
pentru clipe de magie

Ne place foarte mult sa inovam si sa testam noi gusturi. Vei incerca fiecare element din candy bar la prima noastra intalnire si le vom selecta doar pe acelea care iti plac tie si se potrivesc mai bine.


PASTRAM TRADITIA FAMILIEI

Candy Bar stilat
pentru evenimente de succes

Candy Bar Botez

Candy Bar Botez