Cu totii stim, tortul si Candy Bar-ul sunt nelipsite de la evenimentele importante. Cei de la Panner ne-au povestit despe cat de importante sunt dulciurile la evenimnte. Pe langa gust, aspectul este un factor care conteaza la un eveniment, fie el de tip personal sau corporate.

Torturile, bufeturile cu dulciuri sau candy-bar-urile asa cum li se spune mai nou, au o multime de infatisari, marimi, culori si gusturi. Nici decorurile acestora nu sunt mai prejos, acestea fiind alese dupa o tematica anume.

Ca si in moda, fiecare an aduce noi tendinte culinare in crearea si decorarea torturilor si deserturilor. Combinatii din ce in ce mai indraznete de arome si culori isi fac loc printre torturile cu care ne-am obisnuit deja. Personaje, eroi de poveste, meserii si activitati, toate pot fi redate artistic cu ajutorul artizanilor din bucatarie.

Torturile pentru nunti si botezuri sunt un segment aparte de care cei de la Panner se ocupa cu toata dragostea. La un eveniment din categoria nuntilor sau borezurilor tortul este asteptat de toata lumea cu emotie. Tocmai de aceea, la Panner, i se acorda toata atentia cuvenita.

Candy Bar-ul este locul care atrage primele priviri

Cu totii stim, ajungem la eveniment, salutam gazdele iar apoi direct in fata noastra se iveste maiestuosul Candy Bar. Atrage priviri de la bun inceput dar si pe parcursul evenimentului. Si pe buna dreptate! Cum sa te abtii cand vezi atat de multe combinatii si mini prajiturele care iti fac cu ochiul?

Ce poate contine un candy Bar ?

Realizat in toate culorile posibile si imposibile, respectand diversele tematici, Candy-Bar-ul poate continue o gama foarte variata de produse : Torturi, Mini, Briose sau Mini Briose, Cupcakes, Macarons, deserturi la pahar, praline, bomboane pe bat, fursecuri. Si lista poate continua.

Cei de la Panner sunt dornici de provocari, asadar, ce mai asteptati ?