Indiferent de unde esti, de unde vii sau incotro mergi, odata ajuns la Panner, aceasta devine o experienta dulce, placuta si memorabila. Indiferent ca esti unul dintre cei care locuiesc in zona, esti in vacanta sau doar in trecere, Panner te surprinde cu preparate delicioase, dulci sau sarate si gandite pana la ultimul detaliu.

Tu ai incercat produsele Panner ?

comenzi cofetarie panner bran

Fie ca mergi pentru a savura o cafea alaturi ce cineva drag sau pentru a te delecta cu o prajitura dulce, atmosfera de la Panner te va destinde si iti va da o stare de bine. Terasa, decorurile interioare si exterioare iti vor incanta privirea si armonia lor te va urma si se va face simtita imediat in starea ta de spirit.

Daca ai ajuns la Panner, nu ai cum sa pleci fara sa iei pentru acasa o paine proaspat scoasa din cuptor si cetava delicatese pentru mai tarziu.

De ce este Panner deosebit ?

prajituri Bran Panner

Mici, dulci si colorate

Are multe produse din care poti alege, paine cu maia, chifle cu seminte sau baghete, retete reinterpretate dar cu gustul traditiei de alta data. Prajituri de toate felurile, cu frisca sau cu ciocolata, cremoase si delicioase ii asteapta atat pe cei mici, cat si cei mari.

Panner te asteapta cu un curcubeu de arome si culori. Stii ce mai gasesti deosebit la Panner? Oamenii! Toti oamenii implicati in proiect sunt deosebiti, de la ei vine magia care te cuprinde si care te alinta.

Inchide ochii si imagineaza-ti: aer curat, liniste, priveliste catre munti si desertul preferat… Asta inseamna Panner. Acum deschide ochii, da o fuga la Panner si lasa bucuria sa te cuprinda.

Panner nu lipseste de la evenimentele importante din viata ta

torturi bran

Un tort deosebit pentru o persoana deosebita

Fie ca este vorba de o zi de nastere, botez, nunta sau eveniment corporate, Panner este imposibil sa lipseasca. Si nu vine singur, vine cu prajituri delicate si colorate aranjate cu maiestrie pentru a putea fi servite usor.

Orice eveniment care poarta dulcea atingere Panner devine mai placut pentru participanti.